Objavte ideálny wellness zájazd blízko slovenských hraníc

28. decembra 2023

Hľadáte dokonalý únik od každodenného stresu a zhonu? Nemusíte ísť ďaleko. Práve za slovenskými hranicami, v Maďarsku, sa nachádzajú skryté poklady, ktoré čakajú na to, aby vám dopriali zaslúžený oddych a regeneráciu. Wellness pobyty a zájazdy, ponúkané cez CK DAKA sú tu, aby vám predstavili spojenie relaxácie, krásy prírody a liečivého pôsobenia termálnych vôd.

Naša cestovná kancelária DAKA vám prináša možnosť prežiť nezabudnuteľné momenty, ktoré sú ako stvorené pre načerpanie novej energie a harmonizáciu tela i duše. Môžete si vybrať z 3 zájazdov, ktoré sa líšia dĺžkou pobytu, rozsahom služieb a tematickým zameraním. Či už túžite po zážitkovom wellness pobyte v jedinečných jaskynných kúpeľoch, kúpaní v jednom z najväčších kúpeľoch v Maďarsku alebo po kúpaní v najväčšom biologicky aktívnom prírodnom jazere, z našej ponuky si vyberie každý to svoje.

Zázračné maďarské kúpele

Maďarsko je známe svojimi termálnymi vodami a kúpeľnou kultúrou. Kúpele využívajú liečivé vlastnosti minerálneho bohatstva ukrytého hlboko pod zemou. A práve tieto liečivé vody sú základom pre regeneračné wellness pobyty, ktoré sú dostupné len kúsok od slovenských hraníc.

1. Zážitkový wellness pobyt v Maďarsku

Vychutnajte si unikátny 2 dňový wellness pobyt, kde sa okrem kúpeľných zážitkov môžete ponoriť do miestnej kultúry so skúseným sprievodcom. V cene je zahrnutá preprava autobusom, ubytovanie na 1 noc v hoteli Pannonia s raňajkami, zákonné poistenie a skúsený sprievodca. Objavíte kultúrne pamiatky ako Katedrálnu baziliku sv. Jána Apoštola, stredoveký Jágerský hrad a užijete si prehliadku mesta Jáger so sprievodcom.

A to nie je všetko, milovníkov vína a dobrého jedla poteší presun do pokojných viníc Údolia pekných žien, kde sa medzi zelenými radmi vínnej révy ukrýva tajomstvo pravého vínneho nektáru. Vínne pivnice tu ponúkajú nielen útulné prostredie a chutné pokrmy, ale predovšetkým možnosť vychutnať si lahodné miestne vína – či už je to robustný Bikavér alebo elegantný Merlot, každý hlt je poctou pre tradičné vinárske umenie.

Ochutnajte lahodné maďarské vína

Turecké kúpele a termálne kúpele v Jágri

Termálne kúpalisko ponúka až 13 bazénov, v ktorých sú dostupné 2 druhy termálnych vôd rôznej teploty. Nájdete tu termálny bazén so sírnatou termálnou vodou s teplotou 37 °C, masážny vodopád napojený na prameň liečivej vody či detský zážitkový bazén s hradom. Okrem bazénov tu návštevníci môžu objavovať množstvo očarujúcich kútov, fontán a vodných chrličov, dokonca tu nájdu aj malé jazierko obývané korytnačkami. Pre rodiny s deťmi je pripravené detské ihrisko.

Priamo z areálu je prechod do unikátnych Tureckých kúpeľov, ktoré majú stáročnú históriu. Dominantou je originálna zlatá kupola vykladaná 200 000 pozlátenými mozaikami. Nájdete tu pôvodné bazény v tureckom štýle ilidža a parné kúpele s masážou hammam. Luxusné kúpele vítajú hostí šiestimi bazénmi, ako aj wellness a lekárskymi službami na vysokej úrovni.

Kupola vykladaná 200 000 pozlátenými mozaikami

Jaskynné kúpele Miskolctapolca

Zabudnite na klasické kúpeľné domy a predstavte si miesto, kde sa liečivá sila termálnej vody spája s mystickou atmosférou podzemného sveta. Jaskynné kúpele Miskolctapolca, známe tiež ako Barlangfürdő, sú jedinečné termálne kúpele nachádzajúce sa v meste Miskolc. Sú výnimočné tým, že sa nachádzajú vo vnútri jednej z prírodných jaskýň. Voda, ktorá je prirodzene vyhrievaná geotermálnou energiou, je bohatá na minerály, a jej príjemná teplota okolo 30 °C je ideálna pre relaxáciu a pomáha pri liečbe rôznych zdravotných problémov, ako sú choroby pohybového aparátu a reumatické ťažkosti.

Jaskynné kúpele Miskolctapolca

Príďte si oddýchnuť od každodenného stresu a načerpať novú energiu s našim luxusným wellness pobytom, ktorý si objednáte tu.

2. Kúpanie v termálnych kúpeľoch Bük

Hľadáte dokonalú kombináciu relaxu a kulinárskeho umenia? CK DAKA vám prináša exkluzívny 1-dňový zájazd do srdca Európy – do termálnych kúpeľov Bük v Maďarsku. Obklopené malebnou prírodou a bohatou históriou, Bükfürdő ponúka oázu pokoja a liečivých vôd, ktoré sú ideálne pre odpočinok tela i duše. V cene je zahrnutá preprava autobusom a zákonné poistenie.

Termálne kúpele Bük, známe tiež ako Bükfürdő, majú dlhú históriu. Ich liečivé vody sú známe už stáročia a každoročne lákajú množstvo návštevníkov zo všetkých kútov sveta. Voda, bohatá na minerály, je známa svojimi liečivými vlastnosťami, najmä pri liečbe reumatických, dermatologických či neurologických problémoch.

Termálne kúpele Bük

Čaká vás 5-hodinový pobyt v kúpeľnom komplexe s bazénmi a vodnými atrakciami, wellness a saunovým svetom, kde je voda bohatá na minerálne látky ako vápnik, horčík a fluór. Okrem toho budete mať priestor na nákup tradičných domácich produktov a individuálne posedenie pri večeri a skvelých maďarských vínach.

Nechajte sa unášať liečivými vodami a skrášlite si život nezabudnuteľným zájazdom do Bükfürdő. Zájazd s CK DAKA si môžete objednať tu.

3. Termálne jazero Hévíz alebo kúpanie na Balatone

Maďarsko, krajina známa svojou bohatou históriou a jedinečnými prírodnými krásami, vás pozýva na objavovanie dvoch jeho pokladov - termálneho jazera Hévíz a jazera Balaton. Tento exkluzívny 1-dňový zájazd ponúka kombináciu relaxácie, kultúry a prírodných zážitkov, ktoré sú ako stvorené pre všetkých, ktorí hľadajú odpočinok a dobrodružstvo. V cene je zahrnutá preprava autobusom a zákonné poistenie.

Jazero Hévíz je najväčšie termálne jazero na svete, ktoré sa môže pochváliť svojou konštantnou teplotou, ktorá umožňuje kúpanie po celý rok. Vody jazera sú známe svojimi liečivými účinkami, najmä pri problémoch s kĺbmi a svalmi. V Hévíze a pri jazere budete mať osobné voľno.

Termálne jazero Hévíz

Balaton, často nazývaný aj "maďarské more", je najväčším jazerom v Strednej Európe a ideálnym miestom pre milovníkov vodných športov, prírody a kultúry. Jazero Balaton je navštevované iba v mesiacoch júl a august, kedy sa teplota vody pohybuje medzi 20 až 26 °C, v ostatných mesiacoch sa navštevuje jedine Hévíz.

Zájazd do Hévízu a Balatonu si môžete objednať tu. Na výber máte z viacerých termínov, ktoré sa rýchlo vypredajú. Vydajte sa na relaxačné kúpanie s CK DAKA ešte dnes.

Termálne vody s liečivými účinkami

Už nečakajte, objavte ideálny wellness pobyt alebo zájazd kúsok od domova a doprajte si obnovu, na ktorú budete dlho spomínať. Naše wellness pobyty a zájazdy do Maďarska sú navrhnuté tak, aby poskytli úplný reset pre vaše telo i myseľ, a to všetko v nádhernej a pokojnej krajinnej scenérii, ktorá pohladí vašu dušu.

Ak vás zaujala niektorá z ponúk od cestovnej kancelárie DAKA, neváhajte, termíny týchto zájazdov a podrobný program nájdete na webovej stránke CK DAKA kde si zájazd môžete aj objednať. S výberom vám veľmi ochotne a odborne poradia vo všetkých pobočkách CK DAKA po celom Slovensku.

Sledujte nás na Facebook-u

baDAKAtelia na cestách

baDAKAtelia na cestách

Verejná skupina
3200 členov
Pridať sa do skupiny
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín