Rodinná dovolenka do sveta zázrakov

21. decembra 2023

Vianoce sa blížia a vy hľadáte perfektný darček pre svoje deti? Predstavte si, ako by žiarili očká vašich detí, keby pod vianočným stromčekom našli nielen hračky a sladkosti, ale aj zájazd do najkrajších zázračných svetov – Disneylandu, Legolandu a Gardalandu. Vianoce sú obdobím, keď dávame svojim najbližším to najcennejšie – čas a spoločné zážitky. A čo je lepší spôsob, ako spojiť tieto dva darčeky, než naplánovaním dobrodružnej rodinnej dovolenky do svetov plných fantázie, radosti a nekonečnej zábavy? Poďte sa s nami ponoriť do príprav na túto nezabudnuteľnú vianočnú dovolenku, ktorá bude pre vaše deti najkrajším darčekom, aký si dokážu predstaviť!

Disneyland v Paríži: Tam, kde sa všetky sny stretnú

Zájazd do Disneylandu

Disneyland je viac než len zábavný park. Je to miesto, kde sa sny menia na skutočnosť. Predstavte si, že vstúpite do sveta, kde hlavnou ulicou kráča Mickey Mouse, zámok Šípkovej Ruženky osvetľuje nočnú oblohu a ohňostroje rozprávkovo svietia nad vašimi hlavami.

S 5-dňovým zájazdom zažijete omnoho viac ako rozprávkový svet, ponoríte sa do ruchu romantického Paríža. Sprievodca vás prevedie cez najznámejšie pamiatky ako Consiergerie, budovu väznice, v ktorej  bol  väznený kráľ  Ľudovít  XVI.  a  Mária  Antoinetta, kaplnku Sainte-Chapelle z 13. storočia, katedrálu Notre-Dame, ale aj Bourbonský palác. Prejdete sa popri rieke Seine k Louvre a budete mať šancu vidieť Paríž z 2. alebo 3. poschodia Eiffelovej veže.

Prechádzky popri rieke Seina

Vrcholom zájazdu je Disneyland, rozprávkový svet, ktorý rozžiari očká a srdce každého dieťaťa. Park je rozdelený do viacero tematických krajín. Každá oblasť má svoju jedinečnú atmosféru a atrakcie, od záhadných džungľových expedícií po vzrušujúce vesmírne dobrodružstvá. Môžete sa stretnúť a odfotiť s obľúbenými Disney postavami – od Mickeyho a Minnie, po princezné ako Elsa alebo Ariel.

Disneyland je kúzelným miestom, kde sa rodia nezabudnuteľné rodinné spomienky a sny ožívajú. Tu môže každý na chvíľu uniknúť z reality a vstúpiť do fascinujúceho sveta plného fantázie, vzrušujúcich dobrodružstiev a radosti.

S CK DAKA máte v cene za 229 € dopravu autobusom, 2 noci v hoteli s raňajkami, 3-dňovú prehliadku Paríža so sprievodcom a zákonné poistenie. Splňte deťom sny a zájazd objednajte tu.

Legoland v Nemecku: Svet stavania a fantázie

Svet postavený z LEGO kociek

Legoland je rajom pre malých aj veľkých staviteľov. Tento park je celý postavený z obľúbených LEGO kociek a pýši sa svojim jedinečným čarom a nekonečnými možnosťami zábavy. Tento tematický park, situovaný v malebnom meste Günzburg, je ideálnym miestom pre dobrodružný rodinný výlet.

Hlavnou atrakciou parku je nepochybne Miniland s detailnými modelmi európskych miest a pamiatok, zrekonštruovaných z miliónov LEGO kociek. Malých bojovníkov zaujme LEGO Ninjago World a Knight's Kingdom (rytierske kráľovstvo), kde sa môžu preniesť do stredovekého sveta s hradom, dračími horskými dráhami a ďalšími stredovekými atrakciami. V Pirate Land na vás čakajú pirátske lode, vodné jazdy a dobrodružstvá, v ktorých sa budete cítiť ako skutočný pirát.

Zábava pre celú rodinu

Celkovo Legoland ponúka rozmanité zážitky pre všetky vekové kategórie, od malých detí po dospelých, ktorí si chcú znova pripomenúť svoje detstvo.

Zájazd s CK DAKA zahŕňa dopravu autobusom a zákonné poistenie. Nechajte sa zlákať svetom postaveným z LEGO kociek a kúpte svojim deťom ten najkrajší vianočný darček za 99 € tu.

Gardaland v Taliansku: Dobrodružstvo pre každého

Zábavný park Gardaland

Gardaland, jeden z najväčších zábavných parkov v Európe, ponúka vzrušujúce horské dráhy, tematické jazdy a atrakcie pre všetky vekové skupiny. Nachádza sa v blízkosti jazera Lago di Garda v severnej časti Talianska, ktorú budete mať šancu preskúmať so sprievodcom.

Jednou z najobľúbenejších atrakcii v Gardalande je horská dráha Raptor, kde zažijete poriadnu dávku adrenalínu a kolotoč Oblivion, ktorý ponúka vzrušujúci zážitok z voľného pádu. Pre mladšie deti je tu Peppa Pig Land, oblasť plná pestrých a zábavných atrakcií, kolotočov, dokonca môžete stretnúť prasiatko Peppa Pig v životnej veľkosti a odniesť si fotku ako suvenír.

3-dňový autobusový zájazd za 149 € zahŕňa dopravu autobusom, vstupenku do Gardalandu, prehliadku mesta so skúseným sprievodcom a zákonné poistenie. Zájazd objednajte tu.

Gardaland je ideálnym miestom pre rodinnú zábavu, kde sa snúbi vzrušenie z atrakcií s krásami talianskej prírody a kultúry.

Tematické oblasti parku pre všetky vekové skupiny

3-dňový autobusový zájazd za 149 € zahŕňa dopravu autobusom, vstupenku do Gardalandu, prehliadku mesta so skúseným sprievodcom a zákonné poistenie. Zájazd objednajte tu.

Gardaland je ideálnym miestom pre rodinnú zábavu, kde sa snúbi vzrušenie z atrakcií s krásami talianskej prírody a kultúry.

Tieto parky ponúkajú nespočetné množstvo atrakcií, ktoré očaria deti všetkých vekových kategórií a poskytnú nezabudnuteľné zážitky pre celú rodinu. Preto, ak hľadáte dokonalý darček pre vaše deti, cesta do jedného z týchto zázračných svetov je istotou, že ich srdcia budú naplnené radosťou a očká budú žiariť nadšením.

Sledujte nás na Facebook-u

baDAKAtelia na cestách

baDAKAtelia na cestách

Verejná skupina
3200 členov
Pridať sa do skupiny
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín