Rozhovor s výhercami s CK DAKA o nezabudnuteľný zážitok

Rozhovory
18. apríla 2024

Pre našich stálych a spokojných zákazníkov sme pripravili súťaž o štedrú odmenu. Nedávno sa pre niekoľko šťastlivcov tento sen stal skutočnosťou, a to vďaka výhre v súťaži, kde hlavnou cenou bola poukážka v hodnote 250 € a zájazd pre 2 osoby do srdca Francúzska. V nasledujúcom rozhovore sme sa spýtali výhercov ako si plánujú užiť svoju cestu a čo pre nich tento zážitok znamená.

Pani Ing. Viktória Zachar Lovászová

Pani Lovászová, vyhrali ste od nás poukážku v hodnote 250 €. Aký bol váš prvý pocit, keď ste zistili, že ste vyhrali?

To, že som vyhrala mi napísal môj brat, ktorý s CK DAKA rád cestuje a tiež sa zapojil do súťaže. Akurát som mala dosť náročný a unavujúci deň, a výhra mi naozaj zlepšila náladu. Bol to veľmi dobrý pocit a hneď som s manželom začala pozerať aké zájazdy máte v ponuke.

Viete na aký zájazd poukážku použijete? 

Veľmi sa nám páči zájazd do Ríma a Vatikánu. Ale na stránke máte naozaj veľké množstvo zájazdov, ktoré sú zaujímavé, takže bude určite z čoho vyberať. 

Pán Masar Viktór

Pán Masar, vy ste tak isto vyhrali poukážku. Máte šťastnú ruku? Už ste niekedy niečo vyhrali?

Toto je moja prvá výhra, z ktorej sa veľmi teším. 

Na aký zájazd výhru použijete a s kým plánujete ísť na zájazd? Prečo ste si vybrali práve danú osobu? 

Na poznávacie zájazdy vždy chodím s manželkou. Máme za sebou už 22 poznávačiek. Tento rok mám v pláne Normandiu alebo Istanbul. Máme s manželkou ešte veľa poznávačiek na pláne, len aby sme boli zdraví.

Pán Mgr. Roman Farkaš

Pán Farkaš, vyhrali ste zájazd pre dve osoby do Paríža. Na čo sa na zájazde do Paríža najviac tešíte a čo chcete určite zažiť alebo vidieť? 

Na zájazde do Paríža, ako futbalového fanúšika, by ma potešila návšteva Parc des Princes, kde hráva svoje zápasy Paris Saint-Germain.

Na akom zájazde alebo zájazdoch ste s nami už boli? 

Už je toho menej, kde som nebol ako bol. Naposledy to bol minulý rok poznávací zájazd do Beneluxu a Adventné bavorské zámky.


Nezabudnite sa prihlásiť do súťaže aj vy, pretože súťažíme každý mesiac o poukážky a zájazdy do zaujímavých miest. Zároveň prebieha veľká ročná súťaž o zájazd do Dubaja. Pravidlá súťaže nájdete na naše facebookovej stránke Cestovná kancelária DAKA. Veľa šťastia!

Sledujte nás na Facebook-u

baDAKAtelia na cestách

baDAKAtelia na cestách

Verejná skupina
3200 členov
Pridať sa do skupiny
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín